My life as a Wife & Mom

2013-11-29
00:02:54

Island dag 1 & 2

Hej hej,

Dag 2 på Island är nu gjord och det har varit sjukt kul, trots det dåliga väder som varit.
Igår kom vi med planet 16.20, då tog vi buss direkt till Blue Lagoon, efter ett varmt svavelbad och ansiktsmask och lite förfriskningar i ett blåsigt och tillfälligt duggregn tog vi buss till hotellet/guesthouse "Bolholt apartments" som var riktigt fräscht ! Dör att sen bege oss mot ett supermarket som låg ca 10min ifrån oss för att köpa något att äta (då vill jag ju påpeka att klockan var 23.30!) 

Iaf, efter en god natts sömn vaknade vi utvilade för att nu bege oss för att rida 2h på islandshästar ut med lavafälten! Vilken utsikt och vad vackert det här landet är! Jag fick en väldigt hög islandshäst som hette om man översatte från isländska "Farbror" han va jätte snäll och lätt att kontrollera! Det blev den lugna turen fram till helgen för att sedan ta den lite med snabba turen tillbaka.. Är så sjukt kul att tulta och rida, trots att vädret var lite emot oss och att det duggregnade medans vi red så är jag super nöjd med den utflykten!! 

Vi hoppade av bussen nere i centrum på vägen tillbaka  och käkade lunch för att sedan shoppa på promenaden tillbaka till hotellet. 
Vi spelade lite biljard i sällskapsrummet som finns, många skratt blev det där ;)
Senare på kvällen begav vi oss till ett ställe som hette "Ruby Tuesday" för att käka kvällsmat, och herregu vilka portioner man fick ! Enorma! 
Så nu med mat i magen ska vi gå och lägga oss så vi orkar med morgondagens utflykter! 

Jo, det höll jag nästan på att glömma, innan vi åkte hit då hade vi fått uppgifter om att priserna var ungefär som hemma (vet inte var jg fick dom uppgifterna men det var iaf det vi var inställda på) men det är ju mycket billigare här än vad det är hemma!! Man får mycket mer för pengarna här, super gött ju! ;)

God natt på er!
Xoxo