My life as a Wife & Mom

2014-12-27
17:02:43

Då va julen över igen

Hallå där,
 
Jaha då va julen och all julmats- och julgodis-ätande slut. Allt som heter lathet får nu vänta till semestern innan det är dags igen ;) Nu är det hög tid att ta tag i studierna och träningen igen. 
Jag har iaf haft en riktigt bra jul, firade julaton med släkten för att sedan träffa mina underbara vänner på juldagen för lite vin och tjötande :P Har i princip spendrat hela julen hemma hos mamma och pappa där vi alla sovit de senaste dagarna! Mysigt att vara hela familjen dygnet runt igen <3
Har fått otroligt fina presenter, och mycket mer än vad jag förväntade mig !! Så tusen tack för allt !
 
Som tur är så är det förutom 3 tenta dagar (för min del) 3 veckor kvar innan skolan drar igng med föreläsningar igen, så jag har fortfarande en hel del julledighet kvar att njuta av!
 
Idag va vi till Erikslund för lite mellandgs rea. Ooh jag säcger bara det, herreguuu vad folk och bilar ! (och vi i en av alla dessa bilar) tog säker 20 min innan vi kom fram till parkeringen pga de mils långa köerna för att ta sig till shoppingcentret och de närliggande affärerna !!
Men tillslut kom vi iaf fram, och det blev en ny kyl och frys (som vi inte tog med på en gång, men det är iaf betalat och klart) samt lite sluttampen rådgivning på Ikea inför renoveringen av köket. Troligtvis så beställer vi alla delar under kommande vecka ! Ska bli så sjukt kul att göra om efter en hel höst med planering!! Längtar till att få sätta igång!
Ikväll blir det att göra lite finjusteringar så att allt är klart inför beställningen =)
Samt att planera lite inför nyår, och kanske jag till och med hinner med att byta lakan :P
 
xoxo