My life as a Wife & Mom

2015-07-20
10:11:00

Intensiva 3 dagar framöver

Hej hej,
 
3 dagar kvar innan semestern börjar och planet lyfter mot Malaga,
Med tanke på vädret vi har så är det klockrent att dra till varmare breddgrader!
För nått vidare sommarväder har vi ju definitivt inte här i Sverige, eller iaf inte i Västerås.
 
De tre dagarna som är kvar kommer att bli intensiva, förutom att jag jobbar alla dagarna så ska jag hinna med att tvätta innan avfärd, jag ska städa, jag ska hinna träna, jag ska packa, ska lämna katter och hund. Så det kommer gå i ett på eftermiddagarna ;)
 
Förutom det så ska jag idag ner och prova brudklänningar !! =D =D
Ska bli så otroligt kul !!
Jag tror jag vet vilken modell jag är ute efter, men vi får se hur den sitter och om jag trivs i den modellen, annars får jag tänka om från noll igen. Men det ska nog gå bra ;) Kommer att ha med mig lite smakråd i form av min "Maid of honor", tror man skriver typ huvud-brudtärna på svenska, men jag är osäker xD
sen kommer min mamma och svärmor vara med samt mina systrar. Så jag är inte orolig över att jag kommer hitta en riktigt snygg klänning !!
Det svåra med att ha med smakråd är att jag helst skulle vilja att min klänning blir en överraskning för alla på bröllopet, men samtidigt så måste man ju ta med sig några så man får lite utomstående åsikter, så att man verkligen kan vara säker på att det blir rätt klänning för mig!
 
En annan grej ang. bröllopet, var att jag alltid sagt att jag vill ha en tiara på mitt bröllop, så nu har jag köpt en !! =D
Jag satte på mig den och visade min framtida man, och han sa bara:
 
" Den där kan du väll inte ha på dig ?!, Du är väll inte 3år!
Tiara har ju bara små barn som leker prinsessa! "
 
Whaaaaat ?! Jag är ju en prinsessa ;P men det spelar ingen roll vad han säger och tycker om det, jag ska och kommer ha tiara för jag vill det! Och det är ju inte bara för honom jag klär upp mig på bröllopsdagen, utan det är till en viss del för mig själv också =)
 
xoxo