My life as a Wife & Mom

2015-10-30
17:28:00

Allhelgona

Hej hej,
 
Shoppingresan till Ullared blev succé, kom därifrån med nästan allt som jag hade skrivit upp på listan. Blan annat en hel del grejjer till bröllopsfesten, såsom ljusstakar, ljus, marchaller, servetter m.m. så jag är hel nöjd ! Dessutom om man delar upp allt jag köpte i 3 kategorier; Bröllop, Hushåll, Egen annvändning så blev ingen av grupperna särskilt dyra ! (1500; 1500; 1000)
Däremot när vi skulle åka hem (4 tjejer, 1 bil, och typ 20 kassar) så var det en hel del tetris-kunskaper som sattes på prov. Kan säga att det inte bara var bagageutrymmet som var överlastat, vi var tvungna att sitta med lite kassar i knäna också! Så det gick riktigt tungt på vägen hem! Men hem kom vi iaf, och efter att varit vaken och hållt igång i 22h så somnade jag väldigt snabbt  ;)
 
Alla helgons dag är ju imorgon men redan idag har jag varit med familjen till minneslunden på Hovedsatlund och tänt ett ljus för gammel-mormor, och om en stund ska vi gå till minneslunen i Barkarö och tända ljus för farfar som jag saknar så otroligt mycket att det gör ont i bröstet <3
 
xoxo