My life as a Wife & Mom

2016-06-29
13:05:24

Besatt

Hej hej,
 
Asså jag har blivit helt fast för serien "Teen wolf", nästan besatt :P
Den är ganska B gjord, det har gått 5 säsonger redan och den har en historia som alla andra Chickflick/tonårs-serier, men jag är helt fast vid den, och plöjer avsnitt efter avsnitt på kvällarna !
Och när jag väl sen ska gå och lägga mig så tar det ca 40min innan man kan somna för att man ligger och tänker på hur serien ska fortsätt... hashaa, asså det är sjukt !  
Tyvärr så hinner jag inte så många avsnitt/dag när jag först jobbar 7-16, däerfter träning, dusch och käk ! Men det kanske är bra det, då kan man dra ut på serien så man kan kolla på den lääääänge ;)
 
Idag blir det en liten privat avtackning för en kollega som tyvärr inte fick stanna kvar efter det stora varslet :'( 
Riktigt tråkigt att han ska lämna, men å andra sidan så jag planerar ju inte att gå tillbaka till det jobbet efter jag pluggat klart så för mig gör det ingen större skillnad, men det blir trist för de som är kvar på jobbet för han är en riktigt go och rolig figur att ha omkring sig :P
Men det ska iaf bli riktigt roligt att se alla av mina "närmsta" kollegor idag ! Längtar faktiskt lite att få tjöta tillsammans med dem ;) Det blir käk och en öl på AGrill, så det ska bli riktigt trevligt :)
 
Nu, back to work!
 
xoxo