My life as a Wife & Mom

2016-10-31
20:36:00

Höstlov

Hej hej,
 
Då var det officiellt Höstlov ! Första gången sen jag gick på gymnasiet som det händer !!
De första 2åren på högskolan så hade vi inget höstlov eftersom vi då hade tentavecka med minst 2 tentor. Men iår är det första gången som våra kurser sträcker sig över hela terminen och därmed inga tentor under höstlovet!
 
Jag hade dock planerat in 2 omtentor den här veckan; 1 i Kalkyl och 1 i Matte grundkurs. Men igår insåg jag till min stora fasa att jag glömt att anmäla mig till Matte tentan !!! Meeeen Suuuuck !! Vilket innebär att nästa tillfälle att kunna göra den är i Januari...! Jaha så mycket för den planeringen !
 
Men tur iaf att jag såg det igår så jag inte hade åkt dit på tisdag och satt mig för att få infon om att jag inte var anmäld och då vara tvungen att lämna salen ! 
 
Men kalkylen hade jag iaf anmält mig till, och den hade jag imorse.
Gick sisådär, inte helt dåligt, jag visste vad jag skulle göra med talen, sen att läraren är dum i huvudet och tar ap-svåra tal på tentorna jämfört med föreläsningsmaterialet är en annan sak.
Ni vet 1+1 på föreläsningar
1x*roten ur 57*x2 på läxor
och på tentan f''(x)=roten ur (2xy'*1/3*sin2(x2-1/5)*arctan(e1/2))
Jag tror iaf att det finns en chans att jag lyckas skrapa ihop tillräckligt många poäng för att nå Godkänt gränsen eftersom jag använde mig av rätt räkneregler och uppställningar trots att jag kanske inte kom fram till det mest korrekta svaret.
 
Asså jag lovar och svär att när jag väl är klar med alla  dessa matte tentor som ingår i det här högskoleprogramet så ska jag aldrig mer i hela mitt liv läsa en enda matte kurs till !! Det är förjävla tråkigt ! Och det är fan sorgligt att det finns männsikor som tycker att dessa mattekurser är "roliga". Kan en matte kurs ens vara "rolig" ? Nej jag tycker synd om de människorna!
 
Men i och med att jag glömde att anmäla mig till morgondagens matte tenta så har jag nu officiellt HÖSTLOV !! Whoopwhoop ! Det firades in med en fika och skitsnack på stan med syrrorna! Awesome. Och som avslutning på det så fixade jag till mina naglar.
 
Så naglarna har ny färg och form igen ;) Blodröda så här under halloween och allahelgona.
Testade till och med akryl denna gång, har haft gelé alla andra gånger. De sa att akrylen kommer vara bättre och mer hållbart då jag endast har mina egna naglar under och inga plast-tippar. Så vi får väll se =)
Akryl sägs ju slita mer på den riktiga nageln än vad gelé gör. Men eftersom jag vet att mina naglar undre nu är papperstunna så tänkte jag att det inte spelar någon roll om de sliter på dem. För så fort jag skulle ta av gelén eller akrylen eller vad som så skulle mina riktiga naglar gå av och man får spara ut på nytt igen. 
 
Bjuder på en bild på zebbes brorson också eftersom han är så fruktansvärt gullig att mitt hjärta smälter<3
 
xoxo