My life as a Wife & Mom

2017-01-31
14:02:31

Fursterad, irriterad och förbannad

Hej hej,
 
 Asså jag är så jäkla förbannad och frusterad !!
Ringde till HJT som har hand om kölistan för parkeringsplatserna i vår förening för att fråga var i kö'n som vi stod (gällande parkeringsplats med el-stolpe) vi ställde oss nämligen i den när vi flyttade in i dec 2012.
När jag ringde dem för ca 1 år sedan så stod vi på plats 4, och nu har jag upptäckt att folk som flyttt in efter oss har fått en sån parkeringsplats, därav mitt samtal till dem.
Fick till svar att vi inte finns med på deras kölista längre !!! 
Hon jämförde med var vi stod på kölistan till garageplats för att se vilken som stod över och under oss i den listan för att kunna se var vi ska stå för elplatsen (eftersom vi, precis som alla andra, ställer sig på samtliga köer) Hon såg då att vi skulle stå över en person (låt oss kalla honom Kalle). Då Kalle stod under oss på listan till garageplats. Hon letade sedan upp Kalle i listan på parkeringsplats med el-stople, varpå hon fick se att Kalle var den sista personen som fick en sådan p-plats !!! Vilket alltså betyder att det var vi som skulle haft den platsen om de inte hade varit så klumpiga och "råkat" tagit bort oss från listan !!!! Asså faaan, att veta att vi skulle ha haft en p-plats med stolpe nu gör mig så jävla förbannad !! Hur fan kan man ha "råkat" tagit bort ett namn från listan ??!
Hon skrev iaf dit oss (högst upp på listan) så nästa gång det blir en ledig så får vi den, men det hjälper oss fortfarande inte nu, och det är det som gör mig så frustrerad ! Vetskapen om att vi egentligen skulle haft en sån p-plats nu..... gaaah blir så irriterad !!
Irritationen släpper efter en stund och jag tänker på annat, men sen Varje gång jag går ut med hundarna och ser parkeringsplatsen så kommer den där irriterade känslan tillbaka igen, och det tar minst 15 min innan den släpper ! Och i dem 15 min så kan jag inte släppa tanken på vad HJT gjort och hur frustrerande och irriterande det är !
Dessutom så fick vi i slutet på förra veckan reda på att den 6 feb så ska det bli parkeringsavgift för att stå på gatan (mån-lörd) Så då gör det de hela ännu mer frustrerande !! För nu kommer vi9 behöva betala 350kr/månad för att ha en bil på gatan istället för, tror det är, ca 200kr/mån om vi skulle haft parkering med el-stolpe !
 
Avgift:
mån-fre   9-18
lör           9-15