My life as a Wife & Mom

2017-06-26
20:47:39

Pizza hut - Hälla Västerås

Hej hej,
 
Idag var sista dagen för att hämta ut 3 kg hundfoder gratis av märket: Purina One Small dog.
Det kunde bara hämtas ut på ICA och efter att ha varit på både ICA Haga och Maxi Erikslund utan resultat tog vi oss ut till Maxi Hälla där de hade sorten.
 
Vi passade då på att käka på Pizza hut. Jag beställde som alltid när jag käka där en Pastagratäng med kyckling och svampsås, den är svin god !! Varpå strax efter jag beställt den så kom servitrisen ut och berättade att svampsåsen var slut. Slut var även cheddarosten som skulle vara på zebbes pizza!
Känndes jäkligt skumt att råvarorna var slut en måndag kväll (19.00) !
Aja, inget vi kunde göra åt det, vi fick ta det som fanns. Men man kan ju tycka att de i och med detta kunde ha bjussat på drycken, men icke!
 
När vi sedan var nästan klara kommer det in ca 5 familjer med indisk bakgrund, ja bakgrunden på människorna har ju egentligen ingenting med historien att göra men det är för att  ni ska kunna måla upp en bild av händelseförloppet som sedan inträffade:
*De går rakt in i restaurangen, förbi skylten där de står att man ska invänta bordsplacering av personalen.
*Börjar dra och möblera om i restaurangen för att samtliga män i familjerna ska kunna sitta vid ett bord och kvinnorna och barnen (ålder 1-3 år) sitter vid ett annat bord.
*Ena barnet á 1 år ställer en av kvinnorna (förmodligen mamman) upp på en stol och där står ungen. Barnet får sedan tag på pepparkvarnen som står på bordet och börjar suga på den, och inte bara på ovansidan utan även undersidan där pepparkorna kommer ut.
*Mamma tar ifrån barnet den och torkar barnets mun - INTE pepparkvarnen! - Varpå ungen strax därpå tar kvarnen igen och börjar suga på den !
*Mamman gör om processen och efter att hon torkat barnet ger hon tillbaka kvarnen till ungen som får fortsätta slaska på den!!!
Hallå, det är fler människor som kommer att använda den där pepparkvarnen efter er ! och när de vrider runt kommer de få på sin mat förutom peppar även bakterier från ungen !! Såå ohygieniskt ! och tror desutom att om nästa person som ska använda kvarnen får reda på var den har varit så kommer denne person nog avstå från att ta peppar från den!!
 
Asså jag blir helt förundrad över hur respektlösa och nocalanta människor kan vara !!
 
När vi sen gick och betalade (ca 10 min senare) så hörde vi personalen (smått irriterade) disskuterade hur dessa människor bara hade struntat i skylten om att de skulle invänta bordsplacering.
Jag tycker dock att personalen gjorde helt rätt i att ignorera sällskapet som när vi betalade inte än hade fått någon meny eller uppmärksamhet av servitriserna.
 
aaaarh... jag blir så förbannad rent ut sagt !! Man beter sig  inte på det sättet !!
 
Nu känns det dock bättre när jag har fått skriva av mig lite ! ;)
 
xoxo