My life as a Wife & Mom

2018-06-30
14:06:39

Balkonghägn & samarbetesförfrågan

Hej hej,
 
Lördag och idag ska jag och lillparveln iväg till en av mina bästa vänner för lite trevligt sällskap och balkonghäng!
De andra tjejerna som är där ska sen vidare nert på Cityfestivalen medans jag och Jesper då kommer att röra oss hemåt för att natta lillkillen, för lite rutin har vi fått in och när klockan är runt 21 (+/- nån timme) då är det dags för Jesper att gå och lägga sig.
 
Idag blev jag även tillfrågad att ingå ett samarbete med Mini interiör, ett företag som säjer barnprodukter 😃
Så nu har jag klickat hem min första beställning därifrån, ska bli så spännande att få hem dem 😍
Har även fått en rabattkod som kommer ge mina vänner och följare 20% på hemsidan, så håll utkik i mitt instagram/facebook flöde för kod om du är intresserad av att handla lite smått och gott till de små 😉😘
 
Väntar fortfarande på min order från mitt andra samarbete med VaniMeli. Och fick tyvärr idag reda på att den cardigan jag beställt i en super fin mossgrön färg är slut i lager och kommer inte att återkomma, så den kommer att bytas ut mot en beige istället. Tråkigt eftersom den gröna färgen va super snygg !! men beige får funka istället, får matcha upp den med en färgad t-shirt under och ett par snygga jeans 😋 Men den är i en storlek som Jesper förmodligen inte kommer kunna ha fören till vintern/våren, så det är ett tag kvar tills vi kommer använda oss av den.
 
xoxo