My life as a Wife & Mom

2019-01-29
20:37:18

Fortfarande sjukstuga

Hej hej,
 
Fortfarande sjukstuga här hemma...
Va till läkaren igår så att han kunde lyssna på lungorna, bara för att kolla så att det inte satt sig på lungorna och gett honom lunginflammation. Han är nämligen så rosslig och andas så tungt, och det låter så slemmigt när han hostar. Men läkaren sa som tur var att det lät bra, men skrev ut en flaska Mollipect, vilket typ är en lätt-variant av hostmedicin. Det är det ända som de kunde ge oss eftersom han är så liten, annars så brukar de inte skriva ut nån ordentlig medicin fören de är 2 år.
Det var samma hostmedicin som jag fick när jag fortfarande ammade så det ska inte vara nått skadligt för så små människor, jag tyckte dock att den typ inte fungerade alls då, men nått gjorde det säkert.
Den verkar dock funka ganska bra på honom, kan ju kanske vara för att han aldrig har tagit nått annat någonsin, oavsett så är jag glad att den hjälper honom att sova bättre på natten och få upp slemet i halsen.
Det ända positiva med en sjuk liten prins är att han är väldigt gosig av sig och vill ligga nära och mysa mest hela tiden ❤ Idag myste vi i sovpölen tills dess att han somnade 😍
Nu väntar vi bara på att förkylningen, den snoriga nosen och hostan ska släppa så vi hitta på massa roligheter igen, vore kul om vi hann ut för att leka i snön medans den fortfarande ligger vit på marken 😄
 
xoxo