My life as a Wife & Mom

2012-10-27
21:37:00

Fallskärmshoppning i solsken

Hallå där,

Idag följde jag med ut till Johannisberg, där syrran och Robin som de "kidnappat" imorse skulle hoppa tandemhopp.
Då fick jag och Hanna en stontan crazy idé om att vi också skulle hoppa fallsärm, om det fanns platser kvar i planet som Johanna och Robin skulle hoppa med. Och Ja, det fanns det =)
Det var bara att dra kortet och sen bar det av uppåt. Tog ca 15 min att komma upp i höjd, vi satt och snacka i planet och Niclas, som jag hoppde med, pekade och berättade var vi var medans vi åkte upp i luften.
Herregu vilken underbar utsikt det va! Och solen lös och det var bara helt otroligt häftigt!
När vi väl var uppe på ca 3800-4000m höjd vare dags.
Först ut ur planet var Hanna, sen jag, sen Johanna och sist Robin.
När det var min och Niclas tur så satte vi oss på kanten av planet och mina ben hängde utanför och dinglade, då hade jag fått instruktioner att hålla benen bakot upp mot planets undersida, hålla händerna i selet och sen kastade vi oss ut!
Vilken helt underbar känsla att kasta sig ut och falla fritt i 200km/h, och vilken vy.. Niclas berättade att han hade hört mig skrika i flera 100 meter medans vi föll, och visst skrek jag, men inte av skräck utan av lycka !! Sen klappade han mig på axeln och då viste jag att det var okej för mig att släppa selen och sträcka ut armarna i luften och bara njuta av stunden!
Det var helt otroligt, och jag skulle kunna göra det 100gånger till om jag fick chansen! Det var en sån mäktig och helt otrolig känsla!
Sen drog han ut fallskärmen och vi seglade lungt och fint i luften, jag fick styra fallskärmen också, häftigt som fan =D
Vi testade också att snurra riktigt fort åt de båda hållen, kändes som att åka karusell, det var helt magiskt roligt!!
Det var såå sjuk roligt, helt klart värt varenda slant ! Det här var nog det bästa jag gjort i hela mitt liv!!
Skulle rekomendera alla att testa på det!
Hmm.. kanske ska ta certifikat så man får fortrsätta att hoppa !! =D


xoxo