My life as a Wife & Mom

2013-06-28
03:53:20

Sista inlägget i USA

Hej, 
 
Jaha, då vare dags, mitt sista inlägg på amerikansk mark innan jag lämnar detta underbara ställe som jag har kunnat kalla mitt hem det senaste halvåret - Los Angeles!
Vilken underbar stad, vilka otroliga möjligheter och äventyr som jag varit med om, och vilka fantastiska människor jag mött under min vistelse här!
 
Det är med blandade känslor jag kommer att lämna lägenheten och LA imorron!
Har varit otroligt och jag kommer att sakna det här livet och människorna och staden så sjukt mycket !! Men samtidigt så saknar jag familjen och vännerna där hemma! Det ska bli skönt att komma hem, men sorgligt att inte komma tillbaka i höst! Saknar mina missar såå sjukt mycket !! Har till och med börjat drömma om dem.. hahaa, ska bli riktigt kul att komma hem och se om de är sura på mig eftersom det gått så lång tid ! Hoppas ju på att de kommer vara glada att se mig =)
 
Men mest av allt kommer jag sakna mina underbara roomies !! Alla skratt och intern skämt !! hahaaa, vem ska jag dra dom för ?? ingen där hemma kommer ju att förstå dem ! 
Och att jag aldrig mer får vara er roomie...wtf !! Varför har allt gått så snabbt ?!
Jag har iaf haft sjukt kul under det här halvåret och det är de glada och roliga minnena som jag kommer att ta med mig och bära med mig från den här upplevelsen!
 
Känns konstigt att det är imorron som jag ska åka... det har ju hela tiden varit så långt kvar, och så nu, nu är det dags! Kan inte riktigt förstå det! Verkligheten kommer väll slå till när jag väll är hemma igen..
 
Till alla där ute, om ni får chansen och möjligheten att åka till L.A. - ta den ! Det är så värt det ! Det är en underbar stad med massa trevliga människor! Ni kommer inte ångra er!
Och om du dessutom funderar på att plugga här... du behöver inte fundera mer, åk och plugga ! Det är en sjukt kul och nyttig erfarenhet som du kommer vara glad att du tog i efterhand ! Det är en möjlighet som är värt mödan!
 
xoxo