My life as a Wife & Mom

2013-05-30
07:49:13

Running final i Cheerleading

Hallå där bloggen,
 
Nu har alla finals börjat.. därav så har det varit lite dött på den här sidan, mycket plugg som man har varit tvungen att bocka av så man är med på noterna i skolan ;)
Veckan började iaf med Memorial Day i måndags = inget plugg utan röd dag här i staterna - skööönt ... men ninte betydde det ledighet, nedå, här var det stenhårt pluggande som gällde - eller nja, iaf ganska mycket..
Jag och Ubbe var iväg och hjälpte till med att spela in en Musiok video tillsammans med Malin, check it out vetja: =D
http://www.youtube.com/watch?v=xYfKb0ye270&list=PLcTA2kAY7AizeMwOm6lm_TOXVY8QsLW9S
 
Den vi är med i kommer släppas på YouTube i slutet på Juni/början på Juli =D
Kan kanappt vänta, vi hade så sjukt roligt när vi spelade in, så det ska bli riktigt spännande att se resultatet ;)
 
I Tisdags satsade jag på att plugga Business - 3 kapitel orkade jag ta mig igenom.. sen tränade jag inför min spring-final i Cheerleading - vi måste slå våran tid som vi hade när vi sprang 1 mile i början av terminen.. snark.. min tid va 8 min, så jag hade lite smått panik igår !!!
Saken är ju den att jag har gått till och från och varit lite smått förkyld under Mars - mitten av Maj.. Jaqg har inte kunnat börja träna fören under förra veckan, och att då komma tillbaka till samma form som man hade när man kom till L.A. (vilket jag då hade tränat ca 4ggr i veckan tillsammans med syrran !!) ojoj, snacka om panik !!
 
Iaf, idag var det dags !! Running Final i Cheerleading...!!
Jag tog ut mig totalt, jag verkligen köttade, och jag är riktigt stolt över min egen prestation ! Hade sattsat på 7min 12 sek, men jag är super nöjd med mitt resultat !! Slog ju iaf min tid och det med 35sek !! Men då kan jag lova att jag var helt jävla fucking slutkörd när jag var klar !! shiit fy fan va jobbigt det var ! Men nu är det äntligen över och jag kan andas ut, jag har varit sjukt stressad över den här delen så nu känns det riktigt skönt !
 
Tyvärr måste jag väll också säga eftersom det fortfarande är låångt kvar innan alla finals är klara och jag har fortfarande sjuuukt mycket plugg kvar att göra innan jag är 100% redo för alla finals.. men.. nu är det iaf påbörjat och det sjuka är väll att jag bara har 1 vecka kvar av hela den här terminen !! Awesome but still a little sad that it is over and that it has gone so fast !!
 
xoxo