My life as a Wife & Mom

2015-01-31
18:18:17

Dear God please let it be unbroken!

Tjena tjena,
 
Sitter ute hos mamma, pappa och syrran och chillar lite med Elvis =)
Snart så ska vi käka fläskfilé ! Mumma !!
 
Ni vet varje gång man tappar sin iPhone och man tänker,ber, hoppas och håller tummarna när man plockar upp den att skärmen inte ska vara spräckt?!
Ingen svarade på mina böner ! suck! så nu går jag med inte bara spräckt skärm, utan också utan vissa bitar av skärmen som lossnade helt !!
Kameran på framsidan och högtalaren fuingerar iaf, trots att det är där bitar av skärmen är borta, det jobbiga är ju att varje gång man pratar i telefonen så skär man sig lite i örat för att det är så jäkla vasst !! 
Så det kan gå när man är klumpig! Har dessutom 11månader kvar av bindningstiden och 11månader att "betala av" mobilen, så jag får gå med trasig telefon för jag har fan inte råd att köpa en ny!
 
Iaf, har under den senaste veckan fått reda på 2 tentaresultat, varpå byggnadsmekaniken klarade jag men matte del2 kuggade jag i och får göra om i slutet av mars... jävla matte säger jag då bara.
 
Men det som är mest upprörande gällande matten är att de inte tillåter formelsamlighar eller miniräknare på proven... När fan får m,an i arbetslivet inte ta hjälp av miniräknare och formelsamlingar ??! just det, aldrig !så varför i helvete ska man inte få använda sig av det på högskolan när man har det i arbetslivet ?!! Kä'nns helt ologiskt och sjukt irriterande !!
 
iaf, nu ska jag gå och ha lite familjemys! <3
 
xoxo