My life as a Wife & Mom

2015-11-19
21:50:14

Träningsfri vecka

Hej hej,
 
Torsdag idag, och jag har valde redan i måndags att ta en träningsfri vecka den här veckan.
Jag inser nu att när man valt att inte träna så blir man mycket segare än vanligt ! Man vill liksom inte göra någonting alls !
Men jag tycker faktiskt att det har varit skönt samtidigt att bara sega och dega hemma (om inte föreläsningar i skolan)
Jag har nämligen kommit till insickt med att jag trivs med mig själv och min kropp. Det är så här jag ser ut och sålänge jag mår bra så skiter jag i om jag tar en godisbit en tisdag. Jag är den jag är och jag ser ut som jag gör. Jag kommer att träna för att det är kul och umgänget. Men som den här veckan så känner jag inte för det och eftersom jag inte känner för det så kommer jag inte heller känna nå ångest för att jag inte tränar, vilket jag skulle ha gjort tidigare. Det känns så skönt att inte länge bry mig på det sättet om mitt utseende, sen tänker jag ju absolut inte gå och förfalla, jag bryr mig ju självklart fortfarande om hur jag ser ut, men inte på samma sätt som tidigare.
 
En annan sak som jag vill berätta är att jag och Zebbe idag har varit och köpt alkoholen (och alkoholfritt) till bröllopsfesten !! =D 
Först tänkte vi att vi skulle ta oss ner till Tyskland för att köpa alkoholen, men med tanke på invandringsläget i Sverige just nu, så kändes det som bara kaos att åka ner och över till Tyskland. Så vi valde att köpa alkoholen lokalt. Och idag va dagen vi gjorde det =)  Zebbe fick hejda mig när jag gick lös bland hyllorna, men jag är sååå orolig att det ska ta slut under kvällen, eller om man har köpt tillräckligt mycket alkoholfritt (man vet ju aldrig hur många det är som väljer det alternativet) men men, det räcker så länge det  räcker, oavsett så kommer det bli en riktigt bra dag !
Och självklart, klumpig som man är (!), så tappade man ut 3 ölburkar när vi lastade av ! Suck! Jaja, så kan det gå!
 
xoxo