My life as a Wife & Mom

2018-02-28
19:46:19

Fixerad och klar

Hej hej,
 
Va till MVC idag, och alla värden såg bra ut, vilket det gjort under hela graviditeten.
Här finns ingen risk för att man ska bli sjukskriven p.g.a för högt blodtryck eller liknande ;)
 
Är nu i vecka 36, så det var inför besöket viktigt att bäbisen skulle ha vänt sig och då ligger med huvudet nedåt, om den är fixerad vid bäckenet eller inte spelar inte så stor roll i just denna vecka.
Detta för att slippa boka in en ev. vändning som för övrigt min barnmorska sa statestikmässigt inte har allt för höga lyckade tillfällen.
 
Min barnmorska kunde iaf konstatera att mitt lilla barn som har det så gosigt inne i magen iaf ligger med huvudet nedåt och väldigt fixerat långt nere i bäckenet, vilket bådar gott för att den ev. kommer att komma tidigare än beräknat. Men man ska väll inte ropa hej fören man är över bäcken :P Men man kan ju alltid hoppas ! :)
Det var iaf skönt att konstatera att den hade vänt sig, nu behöver man inte tänka mer på det utan kan gå vidare :)
På fredag är det exakt 1 månad kvar till beräknad förlossning och på måndag är det exakt 4 veckor kvar !! Inte långt nu, och vi längtar enormt mycket ! 
 
Fina hjärtljud och magen har sjunkit något vilket förmodligen har med vändningen att göra. Så nu har det uppstått en liten "hylla" på magen :)
Ligger precis under 10kg i viktuppgång, 9,8kg för att vara exakt :P så det är jag riktigt nöjd med ! Hoppas att de sista veckorna inte ska ge så många fler kilon, så att man snabbt sen kan göra sig av med dem :)
 
xoxo