My life as a Wife & Mom

2019-02-28
21:39:18

Det blir bara bättre

Hej hej,

Jag vågar faktiskt påstå att J’s sömn har blivit mycket bättre!

Under de senaste 2 veckorna har den första sovintervaller gått från 40min (vilken innan nästintill alltid var precis efter 40min efter att han somnat) till 1,5h !
Och härom natten så sov han första intervallet på hela 3h ! Och det mina damer och herrar har aldrig tidigare hänt (från dess att vi började med att rutinmässigt lägga honom vid ~19 tiden)

"Bra" nätter innefattar nu sovintervaller som hamnar på 2, 2,5 och 3h, och det har till och med hänt att han under nått intervall under dessa nätter dragit en 4h intervall !! 

Visst har han "sämre nätter" då det är mycket uppvak och korta sovintervaller, men oftast är det nätter då han ligger och förbrillt tuggar på nappen. med andra ord; hans 4 tänder som är påväg upp (tand nr. 5-8) krånglar med honom och han verkar ha ont i munnen. Och vem skulle inte sova dåligt om man ständigt har ont i munnen ?!
Trots att jag innan läggdags masserar hans tandkött med "tandspricknings gel" så håller de ju inte i sig hela natten utan det är borta efter ett par timmar, och jag kan lova att det är ganska svårt att försöka få till en ny dos med gel på natten då man endast har en liten nattlampa till hjälp..så då blir det istället till att springa fram och tillbaka mellan sovrummen dem nätterna.

Även om de "bra" nätterna fortfarande är ovanligare än de "sämre" så känns det iallafall som om vi går i rätt riktning, framåt. 🥰

Xoxo
(null)