My life as a Wife & Mom

2009-12-31
13:15:40

NyÅr

Hejsan =)



Idag är sista dagen på 2009 !
Kan du tänka dig ! Själv tycker jag att året har gått väldigt snabbt !
Ännu ett år har susat förbi och kommer aldrig mer igen, endast ett minne, minnen som aldrig kommer försvinna så länge vi väljer att ha dem kvar !
Förra året vid den här tiden så såg man fram emot studenten som då stod och knackade på dörren. Jaha, nu har det varit, arbetslivet börjad3e och studenten blev endast ett minne, ett minne för live, mem ändå - ett minne !

Så nu står vi inför ett decenium firande och nyårs löften smids för fullt!
Ett av mina löften är att under 2010 flytta hemmifrån, det har jag sagt de senaste månaderna och så igår fick jag det klart för mig - det löftet kommer jag faktiskt att hålla !! =D oftast så brukar ju nyårslöften endast vara tomma ord som oftast inte uppfylls ! Men den här är redan klar !! Lägenheten kommer att vara upptagen t.o.m 28 feb sen är det bara för mig och Sebbe att flytta in i vårat eget lilla krypin på 59 kvm =D Ska bli grymt kul - men det är fortfarande 2 månader kvar innan dess, så jag har gott om tid att mysa med familjen varje dag !! =D För visst ska det bli kul men jag tror ändå att jag kommer att sakna närheten till familjen!

Nehe, nu är det dags för lite nyårs fix =) sen ska familjen och åka lite skridskor =) efter det bär det av för lite festande i stan med kompisarna =D
Det här ska bli ett riktigt kul nyår !!! Det ska jag se till att det blir !! ;D

See yaa, 2010,