My life as a Wife & Mom

2020-07-20
20:45:13

Cylinda Torktumlare på plats i tvättstugan

Hej hej,
 
Snabb uppdatering om potträningen - jag bröt ihop dag 8 och vi gav upp.
Det gick så bra de första dagarna och sen var det som att trycka på en knapp och allt som hade gått så bra gick bara helt åt h*vete rent utsagt!
Förhoppningsvis är han mer på vad det är som förväntas av honom när vi kör potträning nästa gång och att det då går lite snabbare för honom att haka på.
 
Inte nog med att vi var helt uppslukade i potträningen under den tiden gick dessutom torktumlaren sönder! Snabbt valde vi en ny från tretti.se (som har leveranstid på 2-5 vardagar) och då skulle vi haft torktumlaren på plats i fredags - perfekt tänkte jag, då hinner vi köra ett gäng tvättar och torkningar innan vi skulle upp till stugan på lördag morgon.
I torsdags fick jag meddelande om att torktumlaren skulle komma idag måndag alltså 6 vardagar och inte vad som lovades på hemsidan, lite besviken blev jag men vad kan man göra det var bara att gilla läget.
Vi blev nu uppbokade hela em då leveransen skulle ske mellan 13-17. Och vilken tur att det va tråkigt väder idag, för då är man ju iallafall inte ute på äventyr.
När klockan blev 16.45 och de fortfarande inte kommit nån torktumlare så ringde jag till Bring som skulle leverera den - och självklart så var västerås terminalen stängd så han på kundtjänst kunde inte få tag på info om chafför för att se var denne var men han kunde se att den var lastad på lastbilen redan imorse.
SUCK va irriterande tänkte jag, ska vi behöva boka upp oss ännu en dag för att de inte kan leverera på utsatt (av dem) dag och tid.
Vet dock att sist vi väntade en leverans så va de 2h sena och det utan att informera om att de låg efter i sin tid/leveransplan, så vi höll hoppet uppe om att det skulle komma ett samtal så småningom.
Och mycket riktigt, 18.00 ringde det en kille som bad om ursäkt för förseningen och undrade om vi fortfarande var hemma och om han kunde komma och leverera !
Så skönt att vår Cylinda torktumlare efter många om och men är på plats i tvättstugan och att jag äntligen kunna börja beta av berget med tvätt som ligger i tvättkorgen´å!
 
I övrigt så har vi plaskat runt i ösregnet och hoppat i alla vattenpölarna ! Vi hade otroligt kul, och barnasinnet kom verkligen fram! hahaa 😜
 
 
xoxo