My life as a Wife & Mom

2019-05-30
21:08:11

En inte så vanlig dag

Hej hej,

Idag blev en sån där dag som inte följer den vanliga rutinen. Och visst behövs sånna dagar för att man inte ska få långtråkigt och att dagarna bara ska vara densamma.
Men det hade ju gärna fått vara en sån dag ur en lite mer positiv vinkel , men det var det inte...

Det började med att Jesper vaknade klockan 4.00 och ville absolut inte somna om, suck tänkte jag och efter att försökt få han att somna om i sin säng i 40min tog jag in honom i vår säng. Där höll han sen på och krånglade till klockan blev 6.00 innan han somna om och sov till 7.45.
Och om det bara hade varit det som inte hörde till vanligheten så hade väll det inte varit hela världen. Men nej, det räckte inte med det...

Han hade sen bestämt sig för att just idag skulle han inte sova middag heller trots att han var jätte trött och gnällig 
vilket vi också var efter att inte fått sova ordentligt sen innan 4 imorse! Men vi trodde ju att vi skulle kunna ta oss en liten tupplur medan Jesper sov middag, men icke, så blev inte fallet.
Efter att försökt lägga honom vid tre tillfällen gav vi upp och fick istället göra han till mötes och hålla honom sysselsatt och road. 

Men sen vid 16.30 va han sååå trött, då fuck vi istället göra allt för att hålla honom vaken för att morgondagen inte ska bli densamma. Men det blev en tidigare läggdags än vanligt vilket vi räknade med eftersom han inte sov nått på dagen, så 18.00 sussade han så sött vår lilla prins ♥️

Nu hoppas vi på en lugn natt och en "sovande" morgon så vi är pigga och kan ta morgondagen med storm 😁

Xoxo

(null)

(null)