My life as a Wife & Mom

2021-10-30
12:42:10

Pumpautställning i Dingis-spåret

Hej hej,
 
Den här veckan har det varit full fart på kontoret, har inte haft en lugn stund, och på eftermiddagarna har jag fokuserat att vara med familjen (plus att jag varit super förkyld) så har inte haft tid eller ork att skriva några inlägg - ber om ursäkt för det, men vissa veckor är det bara helt fullt.
 
Jag är som sagt super förkyld och har typ hostat sönder min hals ! vilket är super irrriterande !
Men med barn finns ingen vila trots att kroppen säger att det vore det bästa alterntivet, så igår va vi och ställde ut vårt bidrag till pumpautsällningen i Dingis-spåret!🎃🎃🎃
Och lite senare på kvällen mötte vi upp en kompis och hennes 3 söner för att gå spåret och titta på alla pumpor i mörkret! Va otroligt mysig och häftigt att gå spåret och se alla häftiga pumpor som stod längs hela vägen runt.
 
I torsdags fick jag även ett (för mig) super kul erbjudande:
Jag blev erbjuden att gå en utbildning i tatuerinsgbortagning med laser, samt corboxy-behandling för att sedan kunna jobba extra med det på Sweet life pole  !! 
Så under första delen av november kommer jag att gå utbildning och från och med sista delen av november kommer jag starta att göra behandlingar !!! Wiii jag är såå super taggad på det här !
Jag kommer efter utbildningarna att dedikera ett inlägg till att berätta lite mer om de olika behadlingarna lite mer ingående. Men för nu så ville jag bara berätta denna nyheten !! 
 
xoxo
 
Här ser ni vårt bidrag till pumpautställningen i spåret 🎃
 
  (null)

(null)

(null)