My life as a Wife & Mom

2016-04-21
21:26:00

Från det ena till det andra

Hej hej,

Har helt glömt bort att uppdatera efter finalen, men vid det här laget vet nog de flesta redan att Rönnby blev 2a efter en väl kämpad finalmatch! Så det ska de vara stolta över!

Igår var jag till barnmorskan och tog cellprov i fiffin, och usch va jobbigt det är att sitta/ligga i den där jävla gyn-stolen! 
Hur obekvämt får det bli, och inte nog med att man känner sig obekväm och "naken" (och då menar jag inte bara bokstavligen!) så pratar barnmorskan med mig medan hon har sitt ansikte i damma nivå som min fiffi ! Inte alls olustigt (läs med en viss känsla av ironi) 
Och förutom den obekväma känslan av att ligga där så gör det ju lite smått ont när hon håller på och gräver/borstar/petar och allt vad hon nu gör för att få fram det där cellprovet.
Aja, nu är det iaf avklarat och det känns ju ändå bra att ha gjort det, ifall att det skulle vara nått ! 

Från det ena till det andra; 
Jag känner en känsla av hopplöshet, och jag vet inte varför jag känner så för under den här veckan har vi haft 2 inlämningar och 1 redovisning och allt det har gått jätte bra! Jag ligger i fas i skolarbetet och allt rullar på som det ska på fritiden. Jag har sommarjobben klara inför sommaren och helgen startade redan idag, så varför känns allt så hopplöst ?! Och varför kan jag inte skaka av mig känslan och bara njuta av att allt för engångs skull går min väg ?!
Känns det så här hopplöst just för att allt går så bra nu, är det lugnet före stormen som mitt undermedvetna försöker berätta för mig ?