My life as a Wife & Mom

2015-02-27
10:22:00

Sugen på att ha ett Ljusparty ?!

Hej hej,
 
Sugen på att ha Ljusparty ??!
Hur mysigt vore det inte nu när det fortfarande är lite kyligt ute att kura ihop sig i soffan, badkaret, balkongen och tända lite ljus och bara mysa ?! Och vore det då inte perfekt om du precis har införskaffat dig lite ljus som dessutom har en harmonisk doft som dessutom är rofylld för själen ? Ja för det är faktiskt precis det som PartyLite erbjuder sina kunder genom sina ljus och doft produkter ;) Dessutom så finns de luktfria ljus, eller väldigt milda dofter för de som har problem med dofter.
Eller kanske är det så att du vill fylla på förrådet med lite sommriga dofter som gör att sommaren är lite närmre än vad den faktiskt är ??
 
Iaf, jag har precis blivit PartyLite konsult, vilket jag tycker ska bli super kul ! Dock lite nervöst, för jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men det återstår att se :P
Jag hoppas iaf kunna boka in minst 4 visningar under Mars, och sen får jag ta det därifrån.
Jag räknar iaf med att mina närmsta vänner bokar in ett party med mig som konsult för min skull så att de hjälper mig att starta upp det här som jag nu har gett mig in i =)
Ska kolla med farmor också om det kanske kan vara intressant att ha en visning för PRO, om de kanske skulle tycka att det var kul ?!
Blev iaf väldigt inspererad av PartyLite konsulten som jag var på visning hos igår, så det här ska bli super kul =D
 
Så snälla, sprid denna info och boka in ett party med mig och hjälp mig komma igång !!