My life as a Wife & Mom

2022-10-17
06:16:52

Kan han vara synsk ? Är det ens något man kan vara på riktigt?

Hej hej,
 
Jag börjar allvarligt tro att min älskade lilla pöjk är synsk ! 
Läs nedan och avgör sen själva vad ni tror: 
  • Första tillfället skulle mannen åka och handla medan jag skulle lägga lilla J, och när han och jag låg där i sängen så frågade han var pappa var nånstans, jag svarade då att han är och handlar. Då säger Jesper "Han köper en buss till mig" och jag skrattar lite för mig själv och svarar "jaha" Han somnar och när Zebbe sen kommer hem hade han spontat varit förbi en leksaksaffär och löpt en liten leksaksbuss !!!
  • Tillfälle 2: Jesper vaknar upp vid 22 på kvällen och är helt förstörd av en dröm han hade. han pekar mot taket och säger medan han grinar "det kommer spindlar där" och efter att ha tröstat honom och sagt att det bara var en dröm så somnar han om. Och då vill jag samtidigt påpeka att J inte är rädd för spindlar ! (bara spindelnät 😜) Samma kväll skulle Zebbe gå och vattna chillin, och där hänger det då ner en spindel från taket !! Plus att jag morgonen efter får en spindel i håret som kommit ner från taket i bilen när jag var påväg till jobbet !!
  • Tillfälle 3: Vid min lämna vecka och Zebbes hämta vecka på förskolan så hade Jesper tydligen sagt till pedagogerna att det var "Mamma som skulle hämta" och de hade sagt att det var veckan då "pappa hämtar" och i vanliga fall brukar det räcka och Jesper brukar då köra på "Ja pappa håämtar idag" men just denna dag insisterade han på att mamma skulle hämta.  Samma dag fick jag ett sms av Zebbe att han skulle inte kunna hämta då han hade möte som drog ut på tiden, och  eftersom jag vid tillfället ändå jobbade hemifrån kunde jag gå ifrån och hämta J. Så förstå hur snopna pedagogerna blev när jag kom, och då berättade de historien om vad J hade sagt under dagen om vem det var som skulle hämta honom !
  • Tillfälle 4: Vi var ute i spåret och letade "Dingisar" och efter en liten stund frågade jag honom "Vilken färg tror du det är på nästa Dingis då?" och han svarar "Lila" och vad tror ni det var för färg på nästa dingis då?, jo lila !! och hade han svarat typ gul, röd, grön eller blå (dom där vanliga färgerna) och det hade varit en dingis med nån av dem färgerna så hade jag nog inte reagerat för det finns väldigt många med dem färgerna. Men när han säger "lila" som är en mer "speciell" färg att välja och det faktiskt är en lila vi hittar, (och med tidigare "synska"tillfällen) så gick ju tankarna helt till att jag tror att han är synsk!
  • Tillfälle 5: Han var hos min mormor och morfar som var barnvakt medan jag var på massage. Jag hade sagt att jag skulle ringa när jag var tillbaka för de skulle nämligen gå iväg till lekparken. De gick till lekparken och lekte och efter en stund så sa Jesper att det var dags att gå tillbaka för "mamma kommer nu". Min mormor sa det till honom att jag skulle ju ringa och hade forfarande inte gjort det så jag var inte tillbaka ännu. Men Jesper insiterade på att de skulle gå tillbaka så de gjorde det. Det tog inte mer än nån minut från det att de kommit tillbaka innan jag ringde och sa att jag var tillbaka och undrade om de vforfrande var i lekparken, eller om de hade gått hem igen.! och därmed ytterliggare ett tillfälle som Jesper briljerar med sina "visioner av framtiden"
Vet att det var ett tillfälle till som han gjorde en liknande grej, men den glömde jag skriva ner, så den kommer jag självklart inte ihåg just nu 😜
Men är det inte lite spooky eller häftigt det här med hur han kan veta saker innan det händer ? eller är det bara rena tillfälligheter ?
Who knows ?! - You decide what you belive !
Jag är bara sjukt imponerad över hans förmåga att förutse saker och ting - min egen lilla prins till spågubbe 😜😍💗
 
xoxo