My life as a Wife & Mom

2022-03-22
09:45:00

Det ekar tomt

Hej hej,
 
Här ekar det just nu tomt, och det kommer det nog fortsätta att göra ett tag till.
Känner ingen direkt motvation till att skriva just nu.
 
Men drar en snabb sammanfattning av vad som händer just nu och vad som hänt de senaste månaderna.
 
Jesper går ju sedan årskiftet på storbarnsavdelningen - Nasse - på förskolan och det går jätte bra! Han utvecklas och de fokuserar på att introducera honom i nya rutiner och tankesätt kring hur man agerar i olika situationer. Vi hade utvecklingssamtal i förra veckan och det var positivt!
Han fyllde ju dessutom 4år !! i söndags och det var ju stort för både han och mig 😄 och till helgen ska vi fira med släkten! Och nästa vecka är det 4års kontroll på BVC med massa olika tester som han ska få göra, bl.a. syn och hörseltest.
Jesper fortsätter att leka och busa på "spring & lek" 1 gång i veckan. Längtar tills om 1-1,5år då han får börja lite fler aktiviteter, eller rättare sagt, tills aktiviteter för hans årskull startar/drar igång. För han älskar verkligen att röra på sig och för husefriden så behöver han det 😂
 
Har varit på utbildning och certificerat mig så jag får utföra tandblekning med midicinsk tandblekningsgel och plasmalampa. Testade även tandblekningen på mig så jag är med på hur det känns för kunden. Detta körde vi igång med den här veckan och jag har redan fått in 3 bokningar under kvarvarande dagar i mars. Hoppas självklart på fler bokningar 😜
Har även fått in en bokning på tatueringsborttagning under nästa vecka så det är nice.
Annars  så har det stått lite still med bokningar, men hoppas ju självklart på att det ska öka ju närmare våren/sommaren vi kommer. För det här "jobbet" är såååå roligt ! Jag önskar så att jag kunde jobba mer med det 😜
Har även testat att köra en tatueringsborttagning på mig själv bara för att känna hur det känns.
Så nu har jag testat på mig själv alla behandlingar som jag utför så jag är medveten om känslan och kan förmedla egna upplevelser av behandlingarna till kunderna.
 
Mitt primära jobb rullar på som vanligt, inget nytt eller spännande där.. eller jo, vi har ju faktiskt börja åka på fysiska möten igen så har varit till Sthlm på ett heldagsmöte.
 
I övrigt så har vi varit på kalas för både morfar, mamma, pappa, farmor, Pernilla och Eva-Lena under de senaste månaderna.
 
xoxo