My life as a Wife & Mom

2021-04-29
20:28:38

Sjuklingen

Hej hej,
 
Då var det dags igen, VAB, de ringde från förskolan vid 9.00 imorse (då hade han varit där i 2h) och de sa att han va helt slut, han frös och hade gått och lagt sig och somnat på soffan - vilket är helt tvärtemot hur min lilla kille brukar vara - så det fanns bara en slutsats och en sak att göra: Han var sjuk och skulle hämtas från förskolan!
Han sov fortfarande när jag kom ca 10min senare, älskade lilla hjärtat 💗
 
Vi åkte hem och satte på oss pyjamas och kröp ner under täcket och titta på tv, han va iskall om händer och fötter och suuuper varm i panna, bröst och rygg!
Han somnade vid 12 så då smög jag ut och satte mig i soffan och tittade på en serie med hundarna 😜 Han vaknade en timme senare och då ville han ligga i soffan och titta på tv, vilket vi också gjorde.
 
I vanliga fall brukar det vara full fart på ungen även om han är sjukoch har feber så det här med att bara ligga sitll mysa och titta på tv är väldigt ovanligt och sällan förekommande hos oss!
Zebbe kom hem och han ville att vi skulle titta genom fönstret när han kom med bilen - i vanligva fall hade han sedan sprungit fram till dörren och hälsat men idag ville han att jag skulle bära honom och han låg med huvudet på min axel hela tiden! Så fort han hade sagt hej till Sebbe ville han lägga sig i soffan igen.
Jag fick inte röra mig ifrån honom och jag skulle ligga bredvid honom hela tiden!
Tog febern efter kvällsmaten och då hade han 39.0 och då var han ändå något svalare än när jag hämtade honom från förskolan!
 
När klockan närmade sig 18 sa han att han ville gå och lägga sig (en hel timme innan vi i vanliga fall brukar ha läggdags 😱) Han somnade på 7min så nog är han sjuk och utslagen ! Älskade lilla hjjärt💗 
Förhoppningsvis är han feberfri och pigg efter lite alvedon och en natts sömn!
 
xoxo