My life as a Wife & Mom

2023-04-20
07:58:22

Sovrum på övervåningen

Hej hej,
 
dagar, veckor och månader bara rullar på och vi är ni mitten på månad 4 !! Känns som om det bara för någon vecka sedan var jul och nyår..!
Fast skönt är det väll att värmen och solen börjar komma fram lite mer. Att man kan gå utan jacka på eftermiddagarna, att solglasögonen är ett måste att ha med i väskan.
Nu vet jag ju att kommande vecka ska bli ganska kall men jag får leva på de senaste dagarna då 😅
 
Mycket på helgerna har det varit under den här våren och den senaste 1,5 månaden, och mycket mer är inplanerat! Helgdagarna bokas upp långt i förväg och mycket som inkommer behöver vi antingen planera om eller tacka nej till. Samtidigt så är jag inne i en period just nu när jag vill att det ska hända mycket. Jag gillar att kalendern är fullbokad.
 
Jobbet går bra och jag stortrivs fortfarande! Jag går och/eller håller i egna möten, jag har mina egna projekt och jag känner att jag mer och mer blir självgående gällande de "vanliga" arbetsuppgifterna.
Jag känner mig fortfarande "grön" och osäker när det blir specialfall. Jag tar då hjälp av min mentor som för övrigt har varit fantastisk under hela denna upplärningsperiod! Så tacksam för att han blev minm mentor!
 
I övrigt så har vi påbörjat projektet med sovrum till Jesper på övervåningen och det går förvånadsvärt fort framåt. Men just nu är det dock lite stillestånd där då Zebbe jobbar em/kväll och har Jesper hemma på fm, MEN Jesper har faktiskt varit med och "hjälpt" Zebbe lite däruppe med bygget vilket jag personligen tycker är super gulligt att han vill vara med och hjälpa till. 😍
Så hoppas på att innan maj är över så ska vi kunna sova i våra sovrum på övervåningen allihopa!
 
xoxo