My life as a Wife & Mom

2020-09-29
12:00:00

Oscar Wild och tankar överallt

Hej hej,
 
Oscar Wild sa en gång "Jag är inte tillräckligt ung för att veta allt"
Och visst var det vll så att när man var ung trodde man att man visste allt (eller iallafall nästan allt, allt man behövde veta) och ju äldre man blir ju mer inser man att man inte ens vet en bråkdel av "allt" och trots det att man lär sig nått nytt varje dag så är det fortfarande inte inärheten av att snudda vid "allt"
Och just nu känner jag att jag är i en sån period där man känner att man vet absolut ingenting av det jag skulle behöva veta!
Känner att all info jag har uppe i skallen bara snurrar, kan inte fokusera och samla mina tankar. Alltid minst 3-4 saker som snurrar däruppe samtidigt, tankarna är överallt och jag kan inte sålla ut och enbart fokusera på en sak. 
Nu behöver jag bara komma på vad orsaken till detta är, och jag undrar om jag lyckas fokusera och samla tankarna tillräkligt mycket för att komma på orsaken:
Sömn?
Matvanor?
Träningsvanor?
Stress?
Ny utvecklingsfas för lilla J som stressar/förbryllar mig?
Hösten?
Jobbet?
Åldern? (hahaa 😜)
Nått nytt som hänt?
Kan det vara så att det är fler av ovanstående som gör det ?
 
ja...hmm.. känner att jag inte vet varken ut eller in och att jag undrar om jag ens orkar lägga tid och energi på att försöka fokusera för att komma på orsaken till att jag är så snurrig !
Kanske bara ska lägga mig ner och försöka att inte tänka på nått, bara blunda och gå i ide ! Får jag göra det ? hahaa 😆😅
 
xoxo